Overgangs fase

Så sidder man/jeg endnu engang i den situation at jeg ikke lige helt ved hvad der kommer til at ske, men også denne gang forholder jeg mig egentlig ganske afslappet til denne situation. Jeg tror blot at jeg lige nu er godt tilfreds med at kunne gøre “hvad jeg har lyst til”

Jeg går lidt med tanken at starte min egen virksomhed og bare sådan – gøre det. Men på den anden side er det sgu også meget fedt at “blive en del af noget stører”.

Så hermed er det slået fast. Jeg leder efter at blive en del af noget med mening, blive en del af noget som vitterligt gør en forskel og har en dagsorden der hedder – vi lader os ikke nøjes med hvordan tingene er – vi ændre dem!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: