Klima TV og Mr-green TV

Sidder og ligger sidste hånd på MR-Green-TV’s dækning af World Climate Solutions. Det var 2 hæsblæsende dage hvor vi fik talt med en masse inspirerende mennesker – og fik gået folk og virksomheder efter i sømmende. Jeg tilstræber at få smidt noget af sted søndag nat – hvorefter den står på 10:10 filmspot – endnu et klima tiltag som vi fra Mr-GreenTV gerne vil hjælpe med at sprede sit gode budskab. Men hvorfor stoppe ved 10%. For MR-Green handler det hele tiden om at skubbe til folk, Virksomheder, Kommuner og Staten så fokus forbliver på det aktuelle udfordring. Gryderne skal holdes i kog – med “Green-Energi”!!! Det er min mission at være med til at fremme kendskabet til projekter der vil skabe et bedre afsæt for fremtidige generationer – de skal fandeme også have lov til at leve!!
Jeg poster selvfølgelig filmen her og på Gapupfilm

stay green-tuned!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: