Sidder med ansøgning til Filmskolen og sveder i varmen

Så er det snart ved at være tid til at jeg skal indleverer ansøgningen til filmskolen, sidder virkelig og kommer vidt omkring i forskellige modeller for hvad jeg skal indsende. Men jeg er godt tilfreds med forløbet indtil videre.

Var på et intensivt filmkursus på San Francisco School of Digital Filmmaking – virkelig godt at få genopfrisket nogle forskellige elementer i forhold til det at strukturere en sammenhængende film og om hvordan der skabes dynamik i film. Kan varmt anbefale at søge ind på skolen som et udmærket alternativ til så mange andre skoler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: