arla
Jack Huang,
Senior Brand Manager ved Arla Foods amba i Kina
“Morten og jeg har arbejdet sammen mange gange. Han har en god strategisk tankegang, han kan forudse de problemer, der kan opstå i projektet, og han fremsætter effektive forslag til det rette tidspunkt. Morten er en meget god partner, og du kan stol på ham meget “

WishBone_logo_mer20140320

Ina Svop, Projektleder ved WishBone ApS
“Jeg har arbejdet sammen med Morten på WishBone og senere ansat ham som freelancer. Han er en fantastisk kollega, hvis dedikation og indlevelse konstant var med til at udfordre og sikre en høj kvalitet på de event- og filmprojekter vi har samarbejdet om. Mortens talent udfoldede han bl.a. på en opgave for TMF (Teknik og Miljøforvaltningen Københavns Kommune) og TDC TV, hvor han tilrettelagde alle facetter af produktionen fra den kreative proces til klippearbejdet. Nysgerrighed og faglighed er stærkt forankret i ethvert projekt han involverer sig i. Og så har Morten en særlig evne til at omdanne svært tilgængeligt stof til klar historiefortælling. Morten er kreativ, kompetent og besidder en bred vifte af stærke kompetencer fra filminstruktion, projektledelse til PR-, strategiske og kommunikative evner. Jeg kan på det varmeste anbefale Morten.”

SOS Logo negativt
Rune Sandholt, Director of Leadership Giving ved SOS Børnebyerne i Danmark

“Jeg har haft tæt samarbejde med Morten på to store videoproduktioner hos SOS Børnebyerne – og det har virkelig været en sand fornøjelse. Ud over Mortens altid høje humør, så har han en meget professionel tilgang til hele arbejdsprocessen. Både når det gælder den kreative brainstorm, planlægning/forberedelse, selve optagelserne og den endelige redigering, styrer Morten processerne, så vi får det bedste resultat i forhold til videoens målgruppe. Med Mortens strategiske blik kan han løfte niveauet på alle videoproduktioner – og han får her mine største anbefalinger med på vejen.”

c2c-logo-nySara Jörn, projektleder ved CradlePeople
“Morten har lavet flere film for CradlePeople. Han er god til at fange essensen af ​​et budskab, en ide eller en stemning. Han formår at kombinere æstetik og indhold, så budskabet brænder igennem, og det er altid sjovt at arbejde sammen med Morten.”

Habitats_Logo-temporaryTWITTER

Philip Hahn-Petersen, CEO ved Habitats ApS
“Vi har været utroligt glade for at arbejde med Morten. Den færdige film opfyldte alle vores ønsker og forventninger, og selve samarbejdet med Morten undervejs var en fornøjelse. Morten arbejdede hurtigt og effektivt. Han var hele tiden god til at lytte til vores feedback og justerede hurtigt filmen der efter. Vi vil helt sikkert bruge Morten igen, næste gang vi skal have produceret en film til et af vores projekter”

miljøpunkt

Lene Midtgaard, Center Manager Miljøpunkt Østerbro
“Vi har brugt Morten flere gange i forbindelse med filmprojekter, vi har lavet hos os.  Disse film bliver brugt på vores hjemmeside og facebook. Alt om filmen som planlægning, drejebog, optagelse, redigering, lyd osv. har altid været en god proces. Morten er meget kreativ, har gode ideer, han har hurtigt forstået, hvem vi er og hvad vi vil fortælle, han er god til at fange vores beskeder og få dem i filmen. vores aftaler og udført arbejdet. Vi vil ikke tøve med at bruge Morten igen “

If you want to read this in English: PRESS HERE

Her er en række forskellige virksomheder, jeg har arbejdet sammen med:

%d bloggers like this: