Thirdmedia arbejder med rådgivning og undervisning.

4FB491C3-A474-4314-9FF8-9DA11910F139

Igennem de sidste godt 3 år har vi lavet mere og mere træning og rådgivning for virksomheder. Senest har vi udviklet højaktuelle pressetræningskurser for Statens Serum Institut som i forbindelse med Covid-19 arbejdet har haft en øjet opmærksomhed på deres indsats og de ønskede ekstra hjælp i forhold til pressearbejdet.

1 til 1 undervisning og træning

Videokursus_Bygge-bloggen

Flere og flere ønsker selv at lave deres egne videoproduktioner, men hvordan kommer man lige igang og hvad skal man huske for at lykkedes. Det er noget af det et kursus hos os kan hjælpe med at mestre, så man har en større chance for at lykkedes.

Undervisningen består af en blanding af teori og hands on-øvelser. Jeg lægger stor vægt på at undervise efter learning by doing – og det er derfor vigtigt at lege lige fra starten – øvelse gør mester.

IMG_3485
Konsulent- og videotræning i én pakke

Kursusform: 1 til få træning.

Antal deltagere: fra 1-12

Tid: individuelt.

Placering: Hos jer. Jeg kommer helst hjem til jer og træner dig eller dine medarbejdere op fra bunden i jeres eget miljø, så han/hun i fremtiden kan producere mindre film til din virksomhed eller organisation. Optagelserne kan f.eks. finde sted på mobiltelefoner, mirrorless-kameraer eller videokameraer.

Pris: Min timepris for kombineret undervisning og konsulentbistand er 1.000 kr. + moms , og kursets endelige pris afhænger af mængden af ​​undervisning. Kurset vil blive skræddersyet til jeres specifikke behov.

img_1932.jpg

%d bloggers like this: